+45 31 11 01 05

hej@digitalio.dk

WordPress design

Professionelle WordPress løsninger bygget med Divi som motor.

Managed IT

Professionelle IT løsninger til private, foreninger samt små virksomheder.

WordPress Care

Automatisk intelligent vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside.

White Labeling

Professionel WordPress vedligeholdelse for dine kunder i dit navn

SE ALLE SERVICES

Bedemand Anita Grundahl
Bedemand Anita Grundahls begravelsesforretning Ringe og omegn bygger på tillid, tryghed og mange års erfaring. Digitalio har været ansvarlig for at udvikle website fra bunden med WordPress og levere mail-service.
Bedemand Anita Grundahl

Leder du efter en omsorgsfuld og professionel bedemand i Ringe / Fåborg-midtfyn området er Anita Grundahl den helt rigtige. Vi har hjulpet Anita i mål med en komplet ny hjemmeside, hvor der er sørget for at den også er smart i fremtiden.

Løsningen er bygget på WordPress, hvor Digitalio har udbygget typerne. Det betyder at det er gjort nemt at oprette indhold til kataloger med kister, blomster og urner. Samtidig er der udviklet en motor der nemt og hurtigt lader Anita tilføje flere områder til hendes løsning, uden hun skal bekymre sig om at det kommer til at se rigtigt ud. Det hele sker af sig selv under motorhjelmen styret af en intuitiv brugergrænseflade på internettet.

Hvad har vi leveret

Vi har på 2 måneder udviklet en komplet tilpasset hjemmeside i WordPress til bedemand Anita Grundahl. Løsningen bærer præg af et dæmpet farvevalg med et minimalistisk design.

Målet

Der er stor konkurrence på markedet for bedemænd og denne case var ingen undtagelse. Målet var at udvikle en minimalistisk løsning med et dæmpet og behageligt design for den besøgende. Navigationen skulle være let og overskuelig med en opbygning der er bar præg af simplicitet.

Som bedemand arbejder man ofte ud fra flere lokationer og dette var der også et ønske om skulle være muligt at tilføje til hjemmeside på en smart måde. Samtidig var der et ønske om at kunne tilføje kataloger over produkter som kister, urner, gravsten og blomster som inspiration for de pårørende eller den der ønsker at planlægge sin begravelse.

Det endelige resultat

Løsningen er udviklet ovenpå WordPress CMS med temaet Astra, hvor vi har udviklet et child-tema, som indeholder nye funktioner og mindre rettelser til kernen.

Ovenpå CMS og tema benytter vi Elementor Pro som gør det nemt og hurtigt at redigere de sider vi har opbygget. Der er derfor ikke behov for kendskab til, hvordan man skriver kode. Det betyder at ejer efter vi har overleveret løsningen selv kan redigere sine tekster, ændre billeder og meget mere.

Under motorhjelmen finder man også ACF Pro, der hjælper med at styre indlægstyperne der bygger på katalogerne for produker og generatoren for områderne. Det betyder med andre ord, at der på siden for nye produkter eller områder kun skal skrives ganske få ord og så sker der magi som får indholdet ud på siden i et smart og responsivt design.

Færdig

2021 Q1

Platform

WordPress

Care

Standard

Tjek de fremhævede funktioner

Kataloger og områder er nogle af de ting vi gerne vil fremhæve ved Anita Grundahls hjemmeside. Her er der kredset om detaljerne for at skabe en løsning der gør det nemt og enkelt for brugeren at udvide sin forretning til nye områder og med nye produkter.